Pendrecht fietst zich fit ten tijde van de campagne Pendrecht is goed bezig 19 juni 2010

In 2010 vond de Grand Départ van de Tour de France in Rotterdam plaats. In het Zuiderpark was het Village Départ neergestreken. Op 19 juni werden er fietsactiviteiten georganiseerd in Pendrecht onder de noemer: Pendrecht Fietst zich FIT voor de Grand Départ van de Tour de France. De truck van de Grand Départ stond op Plein 1953. Er was een band. Einar Been zong zijn speciaal voor de Tour en Rotterdam gecomponeerde lied. Nelli Cooman reikte de prijzen uit voor de dikke bandenrace en overhandigde de verlote mountainbike aan de winnaar. Het parcours van de dikke bandenrace ging rond de Middelburgt en keerde zeer toepasselijk voor kapper ‘Paris’.
Deze link laat zien wat er verder gebeurde op die zaterdag.
http://stichting-vitaalpendrecht.nl/2010/06/06/pendrecht-fietst-zich-fit-voor-de-grand-depart-van-de-tour-de-france/

[foogallery id=”540″]

Dit vind je misschien ook leuk...